وکیل قراردادهای تجاری داخلی و بین المللی – نکات تنظیم قرارداد

با درود بر شما – در این نوشتار وکیل قراردادهای تجاری داخلی و بین المللی – نکات تنظیم قرارداد ، به مسایل حل اختلافات تجاری از طریق داوری خواهیم پرداخت.

شرط در قراردادهای بین المللی امروزه به عنوان یکی از مهمترین شروط عمومی قراردادهای تجاری بین المللی شناخته می شوند.

شاید یکی از دلایل این باشد که اصولا بر اساس قوانین آیین دادرسی کشورها، دادگاه هر کشوری که دعوی به آن ارجاع صود خود تشخیص می دهد که صلاحیت رسیدگی به دعوی مطروحه را دارد یاخیر.

اما اصولا در صورت وجود شرط داوری ، قوانین معمولا داوری را به رسمی می شناسند.

و لذا ممکن است قراردادی که شما با حساسیت کامل آن را تنظیم نموده اید در مرحله اجرا در دادگاه کشوری مورد رسیدگی و صدور رای واقع گردد که شما از قوانین آن بی اطلاع هستید و آن کشور در مورد توافقات شما نظر بر بطلان یا بین اعتباری آن داشته باشند چرا که قضات دادگاههای آن کشور مجبور خواهند بود قوانین مصوب کشور خود را به مرحله اجرا در آورند اما در داوری کمتر این موارد بروز خواهد نمود.

نکته دوم اینکه چنانچه در مورد قرارداد تنظیمی شما داور رسیدگی و رای صادر نموده باشد بر اساس کنوانسیون نیویورک ناظر به شناسایی و اجرا آراء داوری تقریبا در تمامی کشور های عضو که بیشتر کشورهای جهان را شمکال می شوند قابل اجرا هستند در این خصوص نیز با مشاورحقوقی تنظیم کننده  قرارداد نیز باید هماهنگ باشید.

با سپاس از مطالعه شما-

امیر آذرباد وکیل امور قراردادهای تجاری بین المللی

نوشتن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *