با درورد – تاخیر در ارسال کالا در قراردادهای بین المللی موضوع این نوشتار حقوقی است. تاخیر در انجام تعهدات موضوعی است که در تمامی قراردادهای بین المللی محتمل است.
می دانیم که تجار و بنگاههای تجاری تعهدات خود را در سر رسید های زمانی معینی انجام می دهند و زمان اجرای تعهدات در یک قرارداد بین المللی تجاری برکسی پوشیده نیست. این مقاطع زمانی نه تنها در مورد طرفین قرارداد بین المللی موثر است، بلکه در مورد سایر توافقاتی که برای اجرای قراردادهای بین المللی وجود دارد دارای اهمیت است.
فرضا اینکه خریدار برای خرید بین المللی که داشته است، اقدام به قرارداد حمل و نقل ، بیمه ، قرارداد با ترخیص کاران ، حسب مورد قرارداد با بانک ، حسب مورد قرارداد تکنسین هایی که برای نصب اقدام می نمایند و دهها قرارداد بزرگ و کوچک دیگر می نماید و از این روی یک تاخیر فرضا در یک قرارداد بین المللی خرید و فروش کالا می تواند بر روی سایر قراردادها نیز تاثیر گذار باشد.
بنابر این آنچه در یک قرارداد بین المللی تعهد می دهند یا مطالبه می نمایند، نیازمند این است که هر طرف تعهدات خود را در زمانهای معینی انجام دهد. از این روی، تاخیر در انجام تعهدات ممکن است آثار خسارتی زیادی در بر داشته باشد.
احتمال تاخیر در انجام تعهدات مندرج در یک قرارداد تجاری بین المللی امری محتمل است. بنابر این وکیل تنظیم کننده قرارداد بین المللی در هنگام نگارش قرارداد بین المللی آن مواردی را در نظر خواهد گرفت و یکی از این موارد، پیش بینی تاخیر در ارسال کالا در قراردادهای بین المللی و تعبیه کردن ضمانت متناسب با آن است.
مواردی که یک وکیل قرارداد بین المللی در نظر می گیرد، تبعا ضمانت اجراهای حقوقی است. ضمانت های اجرای قراردادی شامل داشتن حق فسخ، فسخ خود به خودی قرارداد (منفسخ شدن قرارداد)، پرداخت خسارت تاخیر در انجام تعهدات و اموری از این دست است.
البته اشکال مختلف به کارگیری ضمانت اجراهای حقوقی نیازمند تجربه در زمینه تنظیم قراردادهای بین المللی است، چرا که در این مرحله معمولا اختلاف نظر های متفاوتی از سوی هریک از طرفین قرارداد بین المللی و یا وکلای آنان مطرح می شود.
موارد متعددی که توسط وکیل تنظیم کننده قرارداد بین المللی در نظر گرفته می شود می بایست هوشمندانه انتخاب شود. این انتخاب می بایست به نحوی باشد که ریسکهای محتمل را پوشش دهد. یکی از مواردی که می بایست در تنظیم قرارداد بین المللی مد نظر قرار گیرد، پرداختن به اموری است که برای پیشگیری از نقض تعهدات درج می گردد.
با سپاس – امیر آذرباد
وکیل امور قراردادهای بین المللی و دعاوی بین المللی
مطالب مرتبط:
وکیل برای امور بین المللی شرکت
قرارداد خرید و فروش بین المللی کالا
8 نظر
سلام و عرض ادب و احترام جناب وکیل طرف ما که ما خریدیم ازشون یک جنسی، یک ماه است که امروز و فردا میکنه چه کار باید بکنیم.
درود بر شما – ابتدا باید مفاد قرارداد بین المللی را به دقت مطالعه نمایید. سپس مفاد ضمانت ها و مواردی را که در مورد تاخیرات و به ویژه تاخیر در ارسال کالا پیش بینی شده را مورد مداقه قرار دهید.
اگر مفاد حاوی مطالبی است که به نفع شما است بر اساس آن عمل نمایید، مانند اینکه اخطارهایی را ایمیل کنید. مراقب باشید مکاتبات باید بسیار بسیار با دقت تنظیم گردند.
با سپاس – امیر آذرباد وکیل امور قراردادهای بین المللی
خسته نباشین آقای وکیل. برای اینکه برای مشاوره یک قرارداد فروش خارجی بخواهییم مشاوره بگیریم هم ممکن است، حضوری باشد.
درود بر شما – بله مشاوره حقوقی تجارت بین المللی قراردادهای بین اللمللی و دعاوی بین المللی را شامل می شود.
چنانچه قرارداد بین المللی یا خارجی را طرفتان برای شما ارسال کرده است و می خواهید راجع به آن مشاوره حقوقی بین المللی داشته باشید، می توانید حضورا به دفتر حقوقی امیر آذرباد تشریف بیاورید.
لطفا برای تشریف فرمایی از قبل هماهنگ بفرمایید. نشانی در وب سایت قرار داده شده است.
این شماره ها برای تماس در اختیار شما قرار دارد.
۰۲۱۴۴۱۰۳۲۳۷
۰۹۱۲۱۲۰۲۹۳۱
با عرض سلام و خسنه نباشید آقای وکیل با شرکتی خارج از کشور قرارداد داریم می نویسیم مشخصات ما را می خواهند چطور باید بنویسیم ممنون می شوم راهنماییمون کنید.
درود بر شما.
اولا اینکه هر طرفی که در قرارداد اعلام می کنید همان شخص ( اعم از حقیقی یا حقوقی ) طرف قرارداد به شمار می آید.
۱- اگر یک فرد هستید، که مشخصات هویتی خودتان، علی الاقتضاء شماره پاسپورت و نشانی محل را ذکر کنید.
۲- حتما یک آدرس ایمیل معتبر برای هریک از طرفین در قرارداد ذکر شود. این آدرس را با طرفتان چک کنید، تاییدات لازم را ارسال و دریافت کنید.
۳- اگر شرکت هستید که مشخصات شرکت، شماره ثبت، آخزین روزنامه رسمی برای دارندگان حق امضاء، نشانی و اقامتگاه شرکت را ذکر نمایید.
۴-در همه کشورها شرکتها ثبت و دارای شماره ثبت هستند، بنابر این مشخصات کامل، اسناد حاوی اختیارات کامل برای حق امضاء و غیره را نیز درخواست و پیوست قرارداد بین المللی نمایید . بدوا نیز نسبت به آن مطمئن شوید.
با سپاس – امیر آذریاد، وکیل پایه یک دادگستری
مشاور حقوقی امور قراردادهای بین المللی
سلام جناب آقای وکیل خیلی خوب است که شما مسائل بازرگانی خارجی را توضیح میدید. ما یک کانتینر اقلام صنعتی خرید کردیم از یکی از کشور های اروپایی اما چند ماه است که معطل مانیدم، چکار باید کرد
درود بر شما –
در این مورد به چند نکته توجه بفرمایید.
۱- اینکه، باید قراردادتان را کاملا مطالعه کنید، ببینید در مورد تاخیرات چه مسائلی را پیش بینی نموده اید.
فرضا در بخشی که راجع است به خسارات تاخیر، برای تاخیر در ارسال کالاها چه پیش بینی کرده اید.
۲-پیگیر ارسال کالا باید شوید، اگر مواردی را برای تاخیر اعلام میکند با دلایل آن از وی بخواهید و آنها را با مفاد قرارداد تطبیق دهید.
۳-مکاتباتی را که تا اکنون داشته اید مطالعه نمایید. و در مورد مکاتبات آینده بسیار دقت بفرمایید.
۴-معمولا اقدام حقوقی آخرین مرحله است.
با سپاس –
امیر آذرباد وکیل امور دعاوی بین المللی و قراردادهای بین المللی
نوشتن یک دیدگاه
نوشتههای تازه
دستهها
امیر آذرباد - وکیل پایه یک دادگستری
امیر آذرباد، در سال 1386، با کسب رتبه 27 در آزمون ورودی کانون وکلای دادگستری مرکز پذیرفته شده است و از آن زمان تا به حال، وکالت حرفه ای را در شهر تهران شروع و تا کنون ادامه داده است.