با سلام، وکیل برای امور بین المللی شرکت ، ضرورتی است برای یک شرکت تجاری که دارای روابط تجاری بین المللی است. امر بین المللی شرکت طیف بسیار وسیعی از موضوعات تجاری را در بر می گیرد.
مشاوره تجارت بین المللی برای یک شرکت تجاری که با شرکتها و تجار سایر کشور ها دارای روابط تجاری و معاملاتی است بسیار حائز اهمیت است.
خدمات وکیل امور بین المللی شرکت موضوعات زیر را در بر می گیرد :
- انتخاب صحیح قالب قرارداد تجاری بین المللی : اینکه یک شرکت تجاری چه قالبی را برای پی ریزی روابط تجاری خود با همتای خارجی خود انتخاب می کند، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. چرا که تمامی روابط شرکت با طرف خارجی ، در این قالب دنبال می گردد. وکیل قراردادهای بین المللی با شناخت قصد شرکتی که وکیل او است، مناسب ترین و در عین حال، کم ریسک ترین قالب قراردادی را انتخاب می کند که این خود یکی از راههای کاهش ریسک در قراردادهای بین المللی شناخته می شود.
- تنظیم قرارداد بین المللی : تنظیم حرفه ای قرارداد بین المللب به عنوان یکی از مهمترین وظایف و خدمات یک وکیل متخصص قرارداد بین المللی تجاری و شرکتها است. اینکه مفاد قرارداد بین المللی چه آثاری دارد، شروط عمومی و اختصاصی قرارداد بین المللی کدام است؟ وظایف طرفین قرارداد بین المللی چیست و چگونه حقوق شرکت تجاری می تواند پوشش داده شود بسیار حائز اهمیت است بنابر این تنظیم قرارداد بین المللی ، اولین گام در این مسیر است . بسیار متعارف است که در گامهای بعدی قرارداد دچار اصلاحات و اعمال نظرات طرفین قرار گیرد. بنابر این وکیل قراردادهای بین المللی بدون آنکه با اصرار بی جهت بر یک موضع نماید، می بایست شرکت (موکل) خود را در معرض از دست رفتن رابطه تجاری و فرصتهای مطلوبی که برای او وجود دارد قرار ندهد.که این خود تبحر مناسبی را طلب می کند.
- ارائه نکات حقوقی مورد نیاز شرکتهای تجاری یکی دیگر از وظایف یک وکیل تجارت بین المللی است. شرکت نیاز دارد بداند چگونه باید وارد یک رابطه بین المللی شود، شرکت باید بداند که در صورت عدم اجابت و احیانا نقض عهد طرف مقابل، چه مکانیزم ها و اهرم هایی برای اعمال فشار و اجبار طرف وجود دارد و چه مراجع بین المللی به اختلافات تجاری بین المللی رسیدگی می کند.
- شناخت مقررات راجع به اختراع – علامت تجاری (برند) و طرح صنعتی و ضوابط حاکم بر حقوق مالکیت صنعتی یکی دیگر از نیاز های شرکتهای تجاری است که از یک وکیل امور تجاری انتظار می رود به موکل خود به گونه حقوقی و تخصصی مشاوره دهد. وکالت در حوزه علامت تجاری – برند و معاهدات بین المللی و مطالعه روزمره وکیل در این مورد، از ضروریات ارائه خدمات حقوقی در زمینه حقوق مالکیت صنعتی است.
- داوری بین المللی به عنوان شیوه حل و فصل اختلافات بین المللی در سطح بین المللی شناخته می شود. نمی توان از یک وکیل تجارت بین المللی که مبادرت به تنظیم قرارداد بین المللی می نماید، انتظار داشت قرارداد بین المللی مناسب را تهیه کند، اما به عنوان وکیل در مراجع بین المللی حاضر نبوده باشد و وکالت در مراجع داوری بین المللی نکرده باشد. چرا که باید بداند مفادی را که در یک قرارداد بین المللی درج می نماید، توسط داوران چگونه رسیدگی می گردد.
دفتر حقوقی تخصصی تجارت بین المللی امیر آذرباد، با شناخت این نیازها، خدمات حقوقی بین المللی را به موکلین و شرکتهای معتبر داخلی و بین المللی ارائه می نماید.
امیر آذرباد ، وکیل امور تجارت بین المللی
www.lawoffices.ir
مقالات مرتبط:
4 نظر
سلام جناب آقای آذرباد.
ممکنه لطفا بگید که می تونیم لیسانس اختراعمان را واگذار کنیم به خارج؟
با سلام، خواننده محترم، شاید بهتر است قرارداد لیسانس را به زبان ساده خدمتتان عرض کنم. اموال مالکیت فکری که معمولا اختراع، علامت تجاری و طرح صنعتی است مایملک مالک آن شناخته می شود. حالا مالک آن، مانند هر مال دیگری، می تواند بهره برداری از آن را به دیگری واگذار کند، بدون آنکه مالکیت آن را به او بدهد. بنابر این اگر مالک اختراع هستید، می توانید قرارداد لیسانس منعقد نمایید. اگر قراردادتان بین المللی است، اصول آن را رعایت نمایید و در مورد لیسانس داخلی نیز، قوانین موجود از جمله ماده ۵۰ قانون ثبت اختراعات، طرح های صنتعی و علایم تجاری و آیین نامه آن را مطالعه نمایید.
با سپاس – امیر آذراد، وکیل تجارت بین المللی و داخلی
سلام آقای وکیل خیلی خیلی ممنونم برای مقالاتتون. منومخترع هستم چند تا گواهی اختراع هم دارم چطور میتونم توافق کنم که حقوقم رعایت بشود.
درود بر شما – شما به عنوان مالک( پتنت) گواهی اختراع , میتوانید توافقات گوناگونی را داشته باشید.
بسته به تمایل خودتان،اما محفوظ بودن حقوقتان درواقع رابطه مستقیمی با حرفه و دقیق تنظیم کردن مفاد قرادادهایتان دارد. موارد بسیار متعدد هستند و سوال شما بسیار کلی است.
نوشتن یک دیدگاه
نوشتههای تازه
دستهها
امیر آذرباد - وکیل پایه یک دادگستری
امیر آذرباد، در سال 1386، با کسب رتبه 27 در آزمون ورودی کانون وکلای دادگستری مرکز پذیرفته شده است و از آن زمان تا به حال، وکالت حرفه ای را در شهر تهران شروع و تا کنون ادامه داده است.